Meillä piti tänään alkaa harjoittelu, mutta kun pääsimme tutoreiden kanssa sairaalaan meille kerrottiin, että kone on rikki ja voidaan lähteä kotiin. Huomenna pitäis sitten olla uus yritys, tosin jos ei vieläkään toimi niin toinen vapaa päivä tiedossa.

Viikonloppu meni nopeasti ja viiniä ja kaljaakin kului. Perjantaina suomalaisvaihtaritytöt olivat meillä iltaa istumassa. Käytiin myös tutustumassa tähän Bairro Altton yöelämään. Baarit ovat todella pieniä ja niitä on tiuhaan. Täällä yleensä vaan haetaan juoma baarista ja siirrytään kadulle juomaan. Baarien hintataso on paljon halvempi kuin Suomessa.

Lauantaina kierreltiin kaupunkia suomalaspoikein kanssa ja kuinkas ollakkaan päädyttiin taas tutustumaan yöelämään. Käytiin meijän alakerrassa olevassa baarissa ja se oli ihan mukava. Sunnuntaiaamuna olikin sitten vähemmän mukava olo. Sunnuntaina käytiin Orienttessa shoppaassa uudet tyynyt. Nyt niskatkin alkaa olla paremmassa kunnossa.

Lämmintä on ollut noin +15-20 vaikka onkin satanut useimpina päivinä ainakin kuuroja. Huomisesta alkaen pitäisi kirkastua, joten sään pitäisi lämmetä.