Eli on ollut hieman ongelmia blogin päivityksessä, kun en päässyt kirjautumaan sisään, mutta nyt on taas ongelma ratkaistu.

Eli enään reissua jäljellä 4,5 viikkoa. Aika on kyllä mennyt ylättävän nopeesti. Äiti ja isi oli kylässä, niin sillon tuli käytyä nähtävyyksiä katsomassa kuten eläintarhassa ja ocenariossa. Paljon kivoja eläimiä ja kaloja:) käytiin myös rannalla ensimmäistä kertaa, harmi vaan että tuuli tosi kovaa ja hiekka lensi. Käytiin Belemissä syömässä pasteis de belemit ja katsomassa nähtävyyksiä. Myös muutamat opettajat Suomesta vierailivat täällä ja tapasimme heidät Jonnan kanssa oluen merkeissä.  Vierailtiin myös Sintrassa ja vaihteeksi kävimme kiipeilemässä linnan raunioilla. Ensimmäinen linna valloitettiin heti sunnuntaina kun äiti ja isi saapui iltamyöhään lauantaina. Silloin kysessä oli são Jorge joka sijaitsee tässä Lissabonissa.  Loma meni todella nopeasti kun sääkin oli mitä mainioin.

Nyt on taas arki koittanut ja 2 viikkoa harjottelua taas takana. Harjottelu on taas tylsäksi mennyt, kun ei olla päästy mitään tekemään itse. Lisäksi ohjaajamme on ottanut loparit ja on enään ensi viikon meidän kanssa. Tänään me menemme hänen jäähyväisllalliselle. Saa nähdä puhuuko kukaan meille englantia harjoittelussa kun Isabel lähtee..

Shoppailua on tullut taas harrastettua. Löysin vihdoin eilen mekon Jessen lakkiaisiin. Seuraavaksi täytyy löytää sopivat kengät ja laukku. Eilen myös leivoimme pullaa, tosin kardemummaa ei löydetty.. Ja kaasu-uuniakin opitiin jo käyttämään, kun kahden ekan pellin pullien pohjat hieman paloi, niin kolmannessa oli juuri sopivan ruskeat pohjat.

Pitäisi varmaan alkaa taas vaihteeksi tekemään hieman koulujuttuja, jotta saisi kesään mennessä kasaan vaaditut 140 op, jotta saa tehdä kesätöitä.

 

Ai niin Minttu tulee kyläilemään reilun viikon kuluttua!