Jei, meillä alkoi eilen kahden viikon loma:)

Harjottelussa on mennyt ihan kivasti ja ollaan vihdoinkin päästy itsekkin hieman tekemään. Potilaita ollaan saatu asettella ja nappiakin välillä painella. Tällä viikolla oltiin vaan kolmena päivänä harjottelussa, kun torstaina oltaisiin oltu vain tunit ja juuri silloin olisi ollut potilas, jonka aikana ei saa olla liikaa ihmisiä paikalla joten ei sitten menty ollenkaan.

 

Viime torstaina juhlitiin Laurin synttäreitä. Juri kokkeili meille taivaallista kanasalaattia. On se ihan kätevää, kun meillä on täällä oma kokki. Juhlat olivat kivat ja venyivät aamun pikkutunneille asti. Perjantaina oli sen mukainen väsy fiilis. Päiväunien jälkeen aloitetiin valmistautua illallisella työkavereiden kanssa. Perjantai oli myös isänpäivä, joten ravintolat olivat todella täysiä. Onneksi Isabel oli tehnyt pöytävarauksen. Söimme italialaisessa ravintolassa. Ruoka oli hyvää. Tosin työkaverit aina innostuivat puhumaan portugalia, joten olimme useimiten ulkona keskustelusta ellei joku sitä meille kääntänyt. Ruokailun jälkeen menimme vielä Hard rock cafeseen kuuntelemaan musiikkia. Kotiin saavuimme puoli kahden maissa. Alkoholia en nautinkuin puolilasia sangriaa. Ilta oli ihan mukava.

Lauantaina Jonna sairasti vatsatautia. Menin siis ensin Columbon ostarille kuopiolaistyttöjen kanssa hieman shoppailemaan ja syömään. Illalla kävimme katsomassa Liisa ihmemaassa 3D-elokuvan. Elokuvan aluksi tuli mainoksia 20 minuuttia ja puolessa välissä oli välikaika, sai käydä hakemassa lisää popparia tai käydä vessassa. Oli hieman outoa kun ei ole Suomessa tottunut vastaavaan. Leffa oli minustaa ihan katseltava ja ensimmäinen leffa, jonka näin 3D-versiona.

Sunnuntain oli ihan löhö päivä. Eipä tehty oikeastaan yhtään mitään. Jonna vielä sairasteli, mutta sai jo vähän syötyä.

Maanantaina menin yksin harjotteluun, kun Jonnan olo oli vielä heikko. Silloin tuli ensimmäisen kerran potilas, jonka aikana ei saa olla paljon ihmisiä paikalla. Samalla koneella meidän kanssa on paikallinen opiskelija jonka kanssa sitten kävin kahvilla sillä aikaa. Sain tietää enemmän heidän koulutuksestaan ja opiskelustaan.

Keskiviikkona käytiin Saran luona illallisella. Sara, Maria ja Jose ovat olleet Kuopiossa vaihdossa viime keväänä. Ovat kuopiolaistyttöjen kanssa olleet enemmän tekemisissä, mutta kutsuivat myös meidät syömään. Söimme kahta erilaista piirakkaa sekä makarooni-sienijuttua. Ilta oli ihan kiva. Vähän singstaria, wiitä ja hauskaa seuraa.

Torstaina ensimmäinen migreenikohtaus heti aamusta, joten jäin kotiin nukkumaan, kun Jonna lähti shoppailemaan. Liityin seuraan myöhemmin. Ostin ensimmäiset kengät, vaikka ollaan oltuun täällä jo neljä viikkoa. Aika on mennyt ihan hujauksessa!

Maanantaina lähdetään seikkailemaan Azoreille:) toivottavasti säät sallii. Perjantaina tullaan takaisin ja lauantaina saadaakin sitten vieraita. Äippä ja iskä tulee ja Jonnalle Tommi sekä keskiviikkona äiti. Saadaan sit esitellä Lissabonia urakalla.