Viime viikonloppu meni taas hieman juhliessa. Käytiin lauantaina ihan yökerhossa, rannan lähellä. Paikka on kuulemma todella suosittu täällä. Ei se nyt minusta niin koivn ihmeellinen ollut. Vesikin maksoi saman verran kuin kalja eli 3euroa. Lauantaina käytiin aamusta shoppailemassa Columbo-ostarilla, mukaan tarttui vain yksi toppi sekä hieman viini illaksi. Sunnuntaina käytiin aamiaisella/lounaalla suomalaistyttöjen kanssa lähi ostarilla. Sitten oli tarkoitus mennä ratikka ajelulle. Ratikkaa kyllä päästiin, mutt jo muutaman kilometrin jälkeen kuski käsi kaikki ulos. Oltiin vissiin tultu päätepysäkille. Vieressä oli iso kirkko, jota kävimme katsomassa. Löysimme myös kivan puiston. Lopulta päätimme kävellä takaisin Bairro Alttoon. Vastaamme tuli myös kirkkoparaati. Kävimme vielä rannassa ja huomasimme, että Lissabonin muotiviikot ovatkin jo loppu, eikä oltu edes tiedetty niin alkaneen...

Maanantaina mentiin taas harjotteluun, mutta kone hajosi joten pääsimme kotiin jo 2,5 tunnin kuluttua. Pääätimme hyödyntää vapaaillan ja hieman shoppailla. Ostimme molemmat salaatti-/tarjoilukulhot, koska Jonna rikkoi ainoamma lauantaina vahngossa. Rikkoutumisseurauksena minulla edelleen kipeä haava sormessa. Jonnan haavat ovat jo paremmassa kunnossa.

Perjantaina olemme menossa illallisella työkavereidemme kanssa. Ohjaajamme on sen järjestänyt, jotta oppisimme tuntemaan toisiamme enemmän. Eli taas on hieman juhlimista tiedossa.